Termeni si conditii de utilizare

Limitarea responsabilitatii:

Cadouridesarbatori.com nu isi suma responsabilitatea pentru nici un fel de daune produse ca urmare a utilizarii acestui site, pentru pierderile rezultate din intarzieri sau alte cauze care nu se afla sub controlul nostru.

Confidentialitate:

Toate informatiile si datele personale primite prin intermediul acestui site raman condfidentiale. Ele sunt necesare pentru onorarea comenzilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cu acordul dumneavoastra.

Drepturi de autor:

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea cadouridesarbatori.com si sunt aparate de legea privind drepturile de autor. Materialele nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara permisiunea cadouridesarbatori.com. Folosirea imaginilor, textelor, siglelor, layoutului web, precum si a oricaror alte informatii continute in acest site fara acordul nostru intra sub incidenta legilor in vigoare.

Modificari:

Cadouridesarbatori.com isi rezerva dreptul de a efectua modificari in termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, fara o notificare prealabila. Utilizarea site-ului presupune cunoasterea si acceptarea implicita a termenilor si conditiilor noastre.

Bradut natural decorativ de Craciun

Bradut natural decorativ de Craciun

Elfii lui Mos Craciun au lucrat din greu sa faca acest cadou minunat!
Incanta-i pe cei dragi cu un pom de Craciun in miniatura, complet decorat!

Cum cumpar?

Este simplu sa cumperi!
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele tale si adresa de livrare in formularul de comanda, si sa astepti sa vina cadoul acasa. Momentam acceptam plata ramburs (la livrarea pachetului), anticipat prin ordin de plata sau pentru utilizatorii mai avansati avem si un cont de PayPal.

Cum ajunge cadoul la tine?

Livrarea se va face prin curier rapid, in cca. 2-3 zile de la comanda. Tariful de transport prin curier este de 12 RON si este inclus in pretul produsului.
Produsul va veni ambalat foarte bine, astfel incat acesta sa nu fie afectat de transport. Daca insa aveti probleme cu produsul primit va rugam sa ne contactati in vederea remedierii problemei sau in cel mai rau caz a returnarii produsului si recuperarea integrala a banilor dumneavoastra.

Cum facem aceste cadouri frumoase?

Produsele vandute de noi sunt in cea mai mare masura lucrate manual, din materiale de calitate alese cu grija. Designul si realizarea lor este facuta de noi si din acest motiv exista posibilitatea ca doua produse de acelasi tip sa fie usor diferite intre ele.

Cum am calculat preturile?

Pretul produselor este format din:

  • pretul materialelor folosite
  • pretul manoperei
  • taxele de gestiune
  • taxele de curierat
  • adaosul comercial al nostru